Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno je da da na ovakvim protestima mozemo vidjeti samo plavuse :-)
PRVI!!! Kud kod nas nema ovakvih prostesta...
ja samo kazem sreca pa se nismo plasirali na evropsko, barem nece biti povecan broj polnih bolestina za 300%
Kod nas mogu samo bule protestovati sa svojim vrecama od glave do pete, ionako ih niko normalan nece.
De-bi-lu, one su Ukrajinke, a one su u 80% slucajeva plavuse, nisu one ci-ga-nke kao ove ovde. Druga stvar: \"Kijevska policija stigla je ubrzo na lice mjesta, uvukla djevojke u policijsko vozilo i odvezla ih.\" Bas me zanima sta se desilo poslije, or-gije, or-gije.
je8anjem protiv karanja!!
GLUPE PLAVUSE
njihovi roditelji mora da su pravo ponosni na njih , al malo sutra !
Toplesima protiv prostitucije , LOL. Isto kao kokainom protiv ovisnosti...
I neka su...i ja bi je strpao u auto i odvezao
jooooo jesu dobre
Šatro protiv pros.titucije. Ove će prve da se trpaju za cvaju kad Euro počme
Sisom protiv prostitucije. :-) Ne znam kako one to zamišljaju, ali ovo je samo još veća reklama za svakog normalnog i \'\'funkcionalnog\'\' muškarca.
auuu sisa :D moja treba ima bolje i vece haha :D
Fala bogu da ima takvih drzava kao Ukrajna, udes i je...s i izades zadovoljan, vi iznad sto se protivite nebrinite ima i pedera...
Izgleda da su one najveća društvena anomalija čim su poletile da se skidaju. Ovako samo rade sebi propagandu da ih neko tarlaha.
cenzurisali ove fotke.. a stavili fotke i snimak djevojke koja se tusira.. i onda se cudimo sto su danasnja djeca takva kakva jesu.. obuka online.. kakve Becke skole..