Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vredjate hrvatske fudbalere ili ti nogometase. Oni su postigli toliko da ostale ex-Yu republike to nikada nece dostici. Bolje je da se radujemo svi uspesima sportsita iz svih nasih banana drzava: Hrvatske u fudbalu, smucanju, rukometu, veterpolu, skoku u vis, tenisu itd... Srbije u tenisu, odbojci, fudbalu, kosarci, vaterpolu, plivanju ... Slovenije u smucanju BIH u fudbalu, Crne Gore u vaterpolu, Makedonije u rukometu. Pomislite uvek kakve bismo drzave bile da su nam privredni uspesi kao sportski.... Cestitam na plasmanu reprezentacije BIH u baraz i voleo bih da se plasiraju na SP. A Hrvatska ... ne bojte se vratice se ona na puteve stare fudbalske slave. Ziveli!!!
a koja je croacija? to je netka engleska zavjera
hej vi upaljeni sto se nasladjujete na tudjoj nesreci, zapamtite da jos nista nije gotovo. bosna ima dugi put do afrike. a mozda se to i ne desi. polako i ne redujte se prerano. ipak se nadam da ce slovenija sa srbijom i nama u afriku. a hrvatima, da ne tuguju ovaj put nisu imali srece. imate odlican tim a fudbal ce se igrati opet. glavu gore komsije ovo je samo igra.
Hahahaha jao kako sam lijepo uživao gledajući jadne Srbe i Bosance kako gube od Litvanaca i Španjolske. Kako su vas razbili. Rekoh ja vraćate se brzo u realnost i tamo gdje vam je mjesto. A ovi čak od Litvanije izgubiše hehehe bruke! Već vidim kako će Srbima biti puna mreža na Svjetskom.
@ crna guja uzmi ti kako hoces eto ja sam katolik u sarajevu i branim muslimane isto kao sto oni brane mene. To sto ti pricas to ima u tvojoj aviji i nisu svi takvi. Hrvata nema za njih samo zbog takvih kao sto si ti. Nadam se da ces shvatit jednog dana da nam je bolje zajedno živjet bez obzira zvao ti mene \"baliya\" ili \"katolik\". Eto vidis ja ti mogu reci samo da si glup al ne zato sto nisi npr moja vjera nego samo zbog toga kako glupo pises
sta ima veze, nek i ovi mali timovi malo vide svijeta. mi zaista zasluzujemo malo odmora, bilo nas je i previse na svim takmicenjima.
Nemoj da mi dirate rvate!!!A vi rvati glavu gore.Vec za 5 godina je sledece SP,uz mnogo treninga(imacete slobodnog vremena),srecu u zrebu,ako uvezete jos 4-5 brazilaca,mozda jednog Argentinca.....eto vas na SP......Eto vidite,nije sve tako crno!!!Bosni zelim pre svega srecu u barazu,iskreno bice vam potrebna.Stvarno bih voleo da vas vidim na SP,al bre sem napada,mnogo ste tanki,pogotovo u odbrani.To bukvalno moze zakrpiti samo Ćiro,al čini mi se da ni on nema lepka za bas sve rupe.Ajde pa srecno!!!!
@juve slusaj smokljane nisi ti nikakav Hrvat, ti si baliya. ti da smijes reci da si hrvat u sarajevu a branis muslimane je `nidje veze` ti u tom slucaju mozes biti samo katolik,.... hrvata za njih nema u bosni i hercegovini .. i ne prdi smrdljivi lojavi mujo
@ironik slusaj ovo ti govori Hrvat iz Sarajeva mlim te nemoj lijeciti komplekse na nama normalnim ljudima pa nismo ti mo trivi sto je Hrvatska ispala. Zanima me koliko bi vi igrali sa Spanijom. Ustvari ja tei nemam sta govoriti jeli takoipak sam ja lojavac za tebe jel tako sm.radu?
vi se nemate cemu smijati loojavci, pogotovo ne Hrvatima kojima dok budete postojali necete biti ni do koljena. vecerasnja petarda je najbolji pokzazatelj vase kvalitete. steta sto igra onih par srba i hrvata u ekipi bosne i hercegovine i sto imate trenera. bili bi ste inace truba u svemu,.... osim u sjedecoj odbojci...
...hrvatska će naravno sljedeće godine nastupiti na svom četvrtom uzastopnom svjetskom prvenstvu...
rvati haha
A ko je treci?