Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa onda bi bili Budale velike ako ga puste... Pjanić njima pa gotovo 80% povećava mogućnost da i slijedeće sezone Roma je među prvi 3 kluba,što znači da Championsleague igraju i narednu godinu. Za to samo klubovi od Uefe dobijaju 25 milliona i Pjanić je i to kako više nego isplaćen.
sad je znaci zicer da ide.....ipak je 10 mil u igri.
Pjanić je veliki majstor i sa pravom nazvan "Princ" jer je to teško biti u ovoj igri punoj gladijatora. On zaslužuje da igra sa najboljima! Bio to Real M, Barca, Man Utd, Juve ili neki drugi tim iz svjetskog vrha.
naš Princ crknite dušmani...
odvratna seljacina sa vehabijskom glooovom
@niggasinsarajevo Sto si ljubomorni papak?
bolje sa ti je nick papak in sarajevo