Nakon meča Liverpoola i Uniteda
0
Uhapšen muškarac zbog "majmunskih gesti" na tribinama
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi ne shvataju da Evra nije izvizdan jer je crnac, nego zato sto je djubre.
To su ta britanska \"civilizovana\" go..a, sa dobro poznatim manirima koje su naučili od the ultimate g..neta, kraljice!
J e b o ja fakultet gdje takav polupismeni parmak može imati desetke.
majmune Jbm li ti mamu garavu, majmuneeee, mejmunee, majmune
ti si sramota za bijelu rasu. ja sam rasista a imam sve desetke na fakultetu pa ti vidi ko je glup. smrt nigerima sloboda bijelcima, ku kluks klan
Niger Niger Niger Niger, drzava u Africi, Niger Niger Niger zovu crnje jedan drugog, Niger Niger Niger je Evra pa sta sad, on zaista jeste Niger :), zar ne :D, ne razumijem zasto ne shvati da jeste Nigger, meni nista ne znaci kad bi mi rekao neko Bijelac, White man ofo ono, a sto njima ta rijec smeta, da ih neko ne kolje radi toga mozda :/
Pored toliko nigera u Engleskoj PL bas se uvjek ovo djubre Evra nadje zaliti na rasisticke ispade
Pa \'ebo te konj u tu glavu g.lupu, tačno se vidi da si umno zaostao. Ne znaš ni napisati ispravno Ku Klux Klan i ti bi kobajagi vladao svijetom ha ha..Sada vidim da je tačno ono istraživanje od neki dan, gdje su naučnici utvrdili da su rasisti izrazito g.lupe osobe s manjim IQ.
dalglish je upravu za pitanje koje mu je postavljeno al da su rasisti jesu svi ovi gore sjevernjaci!
Smrt bijelcima! :D
We must secure the existence of our people and a future for white children
smrt crncima sloboda bjelcima
a da je nas bijelac izvizdan niko ne bi nista rekao! ovo su sve masoni! smrt crncima!
ku klus klan ce ponovo zavladati svijetom, crnce za robove!
smrt nigerima, bijela rasa ce ponovo zavladati
pa koji je sad... od ovihh hahahhaahahah....