Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UEFA iz dana u dan pokazuje da je vise politicka nego neka sportska organizacija?! Odakle njima pravo da oni prave politicke zabrane (jer ovo ocigledno i jeste grubo mjesanje sporta u politiku) I ovi sto na svaki nacin pokusavaju da nadju paralelu izmedju Krima i Bosne... Ne baljazgajte, situacija u Bosni i situacija na Krimu nemaju ama bas ni jednu dodirnu tacku. Krim je oduvijek bio dio Rusije dok Bosna NIKAD nije bila dio Srbije.
a onaj cirkus i igranje fk borac banja luka u kupu jugoslavije u sezoni 92/93 uefa nije vidjela?
UEFA = MAFIA
U Ukrajni se desila ista stvar kao i u BiH, i 20 godina nakon te greške, EU dokazuje da to ustvari nije greška, nego nisu ciljano htjeli djelovati, kao i Ukrajini gdje se desila krađa teritorije.
Pa da zaštiti svoju članicu bez obzira ko je prijetnja.
Tačnije buduću članicu, a učini mi se da su dio EU....