Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obn ce prenositi dinama u 19h a u 21 reprizu iste utakmice haha
Bolje u 20:45. Da bi stigao na utakmicu u 19h moraš sa posla i bez odmora odmah gledati utakmicu. A za ovu u 21 moraš čekati 23h da se završi, a kad dodjes sa posla umoran, zaspis za tv-om..
Oni se ravnaju po evropskom radnom vremenj gdje su u 17 svi vec kuci...
@c8politan Nije ti ovo nikakvo ravnanje para :D Ovo je da uzmu više para od televezijskih prava :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma nije lose ovo da budu dva termina samo je 19h prerano. Zamisli ono Bajern - Real a vec u 19h.....ono zuris s posla, nisi se stigao ni presvuc a vec 1:0......meni nekako bezveze....nije to to. 20:45h je bilo bas dobro vrijeme....
@zen1čanin Ima i te. Prije je dobrih utakmica bilo i u grupnoj fazi. Sada, kada se takmice 90 ekipa, nista prije polufinala. Mada smatram da bi trebali a mislim i da hoce, ukinuti ovo u 19h od cetvrtfinala.
@feks Barca tuce protivnike po 5:0....te dosadne utakmice mogu i u 19h...:)