Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EP za mlade: SCG u finalu protiv Italije! U finalu ovogodišnjeg prvenstva Evrope za mlade igrače do 21. godine, koje se održava u Nemačkoj, fudbalska reprezentacija Srbije i Crne Gore igraće protiv selekcije Italije. U prvom polufinalu SCG je bila bolja od Švedske, posle izvođenja penala sa 6:5, jer je u regularnom toku meč završen 1:1 (0:1). Golove u regularnom toku susreta dali su - Stefanidis u 35. minutu za Švedsku, a Marić u 90. minutu sa Srbiju i Crnu Goru. U drugom polufinalu Italija je savladala Portugal sa 3:1 (2:1). Strelci su bili: Đilardo u 19. i 77. i Pinci u 24. minutu za Italiju, a Oliveira u 28. minutu za Portugal. SCG i Italija igraju u Bohumu 8. juna od 20.45 h za prvo mesto, dok će Švedska i Portugal u borbi za treće mesto igrati istog dana od 18.15 u Oberhauzenu. Plasmanom u finale "plavi" su izborili pravo da se u avgustu takmiče na Olimpijskim igrama u Atini
Nista narocito, samo da vam uputim kritiku sarajevo-x. Nijedna vjest o SRCiG da su u finalu Evropskog U21, svaka cast, ako informisete onda informisite.
barem ga malo pofanflaj
ajd, barem su Hrvati prosli...
e da smo prosli! 300 mil eura!
zbog toga su se svi bilu usrali da BiH prodje na prvenstvo normalno je da ce vise danaca da dodje i navija