Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LEMON SVAKA CAST. NEKA BAREM NEKO OD VAS IMA OCI. A TI NINJO KONJU AKO JE IKO SRECE I9MAO TO JE TURSKA coravi stvoru. i uopce nije boila bolja od njemacke .. zasluzeno je medju 4?? pa kako te nije stid pisati ovakva sranja.. i normalno da nemaju za cim zaliti je su sve na srecu prosli da su zasluzenop dosli dotle zalili bi . nego su i oni svijesni. glupaqne.. nemoj se ljutit ali to je cinjenica.
U utakmici sa Njemackom Turci su bili dosta bolji, odigrali su hrabro i borbeno. Njemci su imali sreće i raspoloženog Recbera koji im je bio 12 igrač. Nemaju za čim žaliti, ipak su igrali sa drugom postavom...Sve u svemu, Turska je najprijatnije iznenađene prvenstva i zasluženo je među 4 najbolje ekipe Evrope!
ninjo de ne serite. Jedina utakmica koja se mogla gledati u kojoj je Turska igrala je sinocnja sa Njemackom. Najvece sranje prvenstva je Turska. Toliko boljih reprezentacija je trebalo proci dalje ukljucujuci sjajne Hrvate. I nemoj mi sad nacionalistickih izjava jer sam musliman, ali sto jet jest Turci su karina.
sve vam po spisku, djubrad jedna. Nemogu prihvatit da gledaju \'teroriste\' u polufinalu. Tesko komentatorima izgovarat \'teroristicka\' imena. u tri krasne evropo ti i tvoja demokratija
Suci su već pokazali svoje lice pogotovo Italijan Rosetti (ili Rosseti:)) koji je mirno mogao pokazati onaj penal za Tursku protiv Hrvatske. Pored toga, bezveze je oštetio Turke i dao im čak 4 žuta a Hrvatima nijedan..Kako god, Turci igraju srcem, hrabro, ponosno i kako god završi utakmica sa Njemcima oni su pobjednici! Na kraju krajeva,očito je da ni suci ne mogu ništa rođenim pobjednicima! Svaka čast Turska! Pozdrav :)
heh PS2 Kahvedži, a ne Kahveči :D Ankara-x team :D
bas me to cudi od \"pravende\" UEFA-e pih kud se ne rodih u Africi samo da ne gledam te naciste. PS nije Ruštu Redžber, već Ruštu Rečber (Rüştü Reçber) :s