Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Travniku se radi tribina , a na Grbavici svalacionice :O
I onda tim navijacima zveknes tu ogradu ispred njih tako da izgleda kao kroz kavez da gledaju isto da je borba cuka a ne fudbalska utakmica.Mislim da smo mi jedinstveni u svijetu po ovome.Zamisli kako se osjeca neki strani fudbaler koji dodje na takav stadion konta sta je ovo!?!?!?!A opet sve to mogu i skontati jer kod nas je kultura navijanja mamu,sestru,djecu na kamaru,kamen ili flasa u glavu je dobar dan kako si,a evo poceli smo i probavati koliko glava moze izdrzati udarac bengalke ili topovskog udara.
kralju pogledaj malo tribine npr. u italiji kako izgledaju ;)
Kralju pogledaj malo tribine Engleske,Njemacke,Spanije,Francuske,Holandije,Danske,Norveske,Svedske,Portugala,Austije,Svicarske,Skotske.... I u Italiji na mjestima gdje imas zicu u vecini slucajeva nije na glavnim tribinama,nego iza golova :)
Da dodjemo na gostovanje u Travnik, kroz sljivike i livade
a odakle ti to dolazis na Pirotu?