Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
real nije imao konkretne prilike dok im sudija nije pomogao, steta za utekmicu i sramotan prolaz jos jednom...
sta je trebo fohvaliti bilmeza koji odluci cetvrtfinalistu,do crvenog real nije osuto po golu
ni ja ne bih dosao,stid sudiju i uefu treba bit za ono !
Da hoce neko u kraj i ovom masonu stat
Majstore...dok je trajala istraga nije sudio,nema to veze sa suspenzijom koje nije bilo vec je Celzi morao da se izvine za narusen ugled;-) a Nanijev crveni,smijesan...Izjavu Koline sam samo procitao na fan site-u RM i nigdje vise.
mogu ga povuci za k****
Pa nije samo crveni karton diskutabilan nego i dva nedosuđena penala!!
Mislim da bi u ovoj fazi takmičenja i ovako važnim utakmicama, sudije trebale do krajnjih granica izbjegavati da daju crvene kartone, jer time direktno utiču na odnos snaga na terenu i prave nefer utakmicu. Cilj je da se vidi ko je bolji, po fudbalskom umijeću, 11 na 11, 90min. Isto tako i za penale koji nisu dobro žestoki i očigledni.
Dajte ljudi pa ćist crveni ko suza! Zaustavio napad kung fu skokom. Pa zar ga nije mogo pametnije zaustaviti. C c c
Pierluigi Colina: Nani je trenutak ranije preko ramena vidio gdje se nalazi najbliži protivnički igrač. Kratke ponovljene snimke prekršaja to ne pokazuju. Nani je znao da mu Arbeloa dolazi u susret. Prateći cijelo vrijeme putanju lopte skočio je s ispruženom nogom i dok se lopta približavala shvatio kako je izgubio duel, jer je Arbeloa bio bolje postavljen. Prsima će s lakoćom iskontrolirati loptu. “Ovdje se radi o izrazito visoko podignutoj nozi i udarcu u predjelu rebara , bila ono namjerno ili slucajno ovdje se radi “opasnoj igri” start je za isključenje” . “Izležavanje Nania koji je imao jedini kontakt nogom sa Arbelom je sudcu dalo jos bolje viđenje na ovaj start i da je Nani svjestan težine prekrsaja koji je napravio”
gllupko pauziro je par sedmica, dakle zbog kazne. nemoj da porices da se junajtedu ne pomaze na svakoj drustvenoj mrezi junajted se povezuje sa fa i sa webom :)
pos...li vas Englezi,g...a BALKANSKA
Pa idiote Clatenburg je bio optuzen za rasizam kretencino jedna. I na kraju je i to odbaceno. Nije mu se sudilo niti je bio optuzen da je pomagao nekoj od ekipa! Medo medasti!
@ pa upravo klatenburg je odgovarao za svoje sudjenje kada je pomogao man.unitedu protiv celzija. svi su pricali da se mancheser unitedu pomoglo i protiv liverpula ove sezone pa i protiv sitija prosle godine kad je kompani dobio crveni ni za sta, pa bazel... uglavnom, zasigurno klub koji je navikao da ih sudije guraju pa ih ovo sad kao vrijedja, fuj. ne mogu ove nepravde, a kolina je fino rekao da bilo namjerno ili ne, opasna igra je za iskljucenja i kraj price. trebao je ukljucit mozak na vrijeme.
Igrao na real , volio da prodje , al kad sam vidio karton , volio sam da izgubi real jer crvenog nije bilo . !
Pa šta se bune, kontakta je bilo dovoljno za crveni karton. Da ga je Nani samo promašio dobio bi žuti karton.
Kada je to neki sudija odgovarao zbog lošeg suđenja, zna li iko?