Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je bola jasno??? Pa ove grupe gdje ima po 6 ekipa ce imati po 10 utakmica... Dok ove sa po 5 ekipa samo osam!!! Znaci grupe gdje je po 6 ekipa oduzima se score protiv najslabije ekipe u grupi, sto je i logicno... Je li sad jasnije ;-)
Pa nema potrebe da se sada oduzimaju bodovi. Za razliku od SP (gdje najlošiji od devet drugoplasiranih otpada) ovdje najbolja drugoplasirana reprezentacija od njih 9 direktno ide na EP, ostalih osam razigravaju. Sve jasno.
jel se oduzimaju bodovi osvojeni protiv najslabije plasirane reprezentacije u grupi?
svakog narednog prvenstva sve gluplja i gluplja pravila kvalifikacija