Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joe... Nauci pisati kretenu...
Bosanski turk, hahahah sta hocete rata snama? onda pocni baljo! Bice cijela bosna u hrvatskim rukama kao istorijiski. hahah Jeli bi metke kao prije, i onda bi plakali ko pi*** na medijma. Bice vasi sarjevo hrvatska. A sta je bosna? neka nezhavalna janda mala pokrajina. Sto bi stvatki mogao gazit nju. A ne brine se baljo bice tvoja lijepa bosna u nasim rukama kao prije ako pocnete. U ratu trebali smo vas pustit sami da vas srbi *ebe i onda bi vidjeli. Ne zahvalne deriste!
@ poskok: BIT CE ZAGREB TURSKA MAHALA, TURSKA MAHALA, TURSKA MAHALA BIT CE ZAGREB TURSKA MAHALA, TURSKA MAHALA......
kaže se: \"ubio BIH se\" , a ne: \"ubio BI se\"..i ja bih da ne znam pravopis.
da sam turcin ubio bi se, ubio bi se, ubio bi se! da sam turcin ubio bi se, ubio bi se, ubio bi se! da sam turcin ubio bi se, ubio bi se, ubio bi se! da sam turcin ubio bi se, ubio bi se, ubio bi se!
Ajd poskok napusi se bosanskog kahronje.
Sta je to za savez koji je zaradio samo na ovom E.p 13.milijuna eura .najjaci smo jaci i od bosanskih turaka...Bjezite ljudi,bjezite iz grada
zaboravljaš da su isti ti \"nacisti\" 95-te oslobodili okupirani Bihać pa dalje lagano cijelu Bosnu... A šta bi mogli govoriti Hrvati kad vi zovete Alaha na utakmicama, Ljubite Turske zastave, pjevate ubi Ustašu i sl... Al bit poruke je da ima sa svake strane svačega, a generaliziranje od pojedinaca nije uredu, znači ako ja vidim na tekmi 50-tak Bošnjaka koji su nazi treba da govorim da su svi??? jel tako treba da razmišljamo od reda svi???
To je pravo svijetlo rvata i rvatske. Sovinisti od glave do pete. Rasisti, nacisti... Trebaju uciti od Turaka sta je kultura i sta znaci rijec kultura.
Istcanje rasističkih simbola i skandiranje nacističkih povika iz arsenala sa koncerata ultra nacionaliste Marka Perkoviča nemože više proći ni u Hrvatskoj a kamoli u Evropi. Zadnji koncert u Zagrebu je čak i premijer Ivo Sanader morao osuditi jer su se pjevale pjesme mržnje,pa je koncert ocjenjen kao štetan za Hrvatsku. Na utakmici Hrvatska -Turska su pozdravljali nacističkim pozdravom dizanjem ruke sto je u zapadnoj Evropi zabranjeno. Ja imam utisak da zvanična vlast osudi te ispade ali ne čini ništa da sprijeći njihovo ponavljanje jer to smatra izražavanjem domoljublja pa se i ne sankcionira.
Ma gdje...
CCC Magdje su oni nacionalisti? Ma dajte ljudi, to je sigurno neka greska?! :)))
ma da hrvati su kulturna nacija, to su muslimanski ekstremisti uradili......................................................................c c c c c c c c c c................................................a zamislite da stvarno jesu????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kakvu bi kaznu bosanski savez dobio?????????????????????????????????????
Ma nisu to oni vidi se na slikama da to nisu navijaci hrvatske on su svi bili u svojim kucama i na 3 kanalu gledali utakmicu Oni nisu resisti to se el qida presvula u njihove dresove Cak i po mostaru sto su palili smece i auta to je samo bilo da se malo ugriju i to je el qida radila