Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kraj karijere, nažalost
Ko jos od danasnjih profesionalaca nije na dopingu??? Kako ti mislis da ljudsko tijelo izdrzi toliki broj utakmica? Svaki doktor je rekao da su njihova tijela preforsirana, zato i umiru od srcanih ili mozdanih udara. Ali pare cuda cine!
Ne vjerujem da je kraj karijere jer je kaznu izrekla UEFA koja kontroliše samo evropski fudbal uključujući Armeniju, Tursku, Azerbejdžan, i nigdje ništa više. Taj će se već nekako prodati u Singapur, Južnu Koreju, Japan, možda i u SAD, Australiju. On zasigurno neće prestati igrati, samo što to neće biti u Evropi.
Jbg dupli standardi. Da se je ovo Mesiju desilo, dobio bi uslovnu ili bi mu cak oprostili. Familija mu utajila porez u Spaniji I opet nista.
covjek je sebi najveci neprijatelj, sto pokazuje i ovaj primjer...
ademi popusi
E pa momče, sad pređi na heroin i završi stvar.
ker
Tako se to radi u svijetu. Batina je lijek za mnogo toga.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Klix.ba,Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Klix.ba,Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja.
Mamićevsko-šiptarska posla.
Hvala bogu,malo je dobio.Uvjek mi je ovaj kolac isao na zivce.Dizu ga u nebesa a covjek nema pojma o nogometu.Mogao bi jedino da igra u Sarajevu.
Sirutka mu je dosla glave, jebiga.
Ma hajde, sad će to začaš proći!