Sporna izjava nije ušla u izvještaj
0
UEFA neće otvarati postupak protiv Ronalda
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=XfROdza2xAU kakvu je kaznu messi hobit trebao za ovo dobiti ???
Zasto bi i reagovali ? Zato nisu reagovali na ono Messijevo napucavanje lopte u publiku na Bernabeu, bez ikakve potrebe ? Ili sramotno simuliranje od strane Busqetsa , na koje su cak i njegovi suigraci odmahivali glavom ? Dakle, odjebite od Reala, i molim naklon timu stoljeca !
Je li ovaj momak o kome se piša nogometaš?
sto god vise pisali o arogantnom ljepotanu to ga oni sto ga vole jos vise vole,shvatite to
eej ja tako ti je to kad misliš da si bogat i lijep...a krava te zalizala napokon jedan dobar tekst od portala
Ćao pametko, nisam te pozno :)
Pun mi je ku**c ovog novinarskog go***ta, Bakira Tire, koji blati, piše i sere o sportašima i tako gradi svoju jadnu reputaciju!
Ah kako ste zavidni covjeku, previse ste jadni ! http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/clanak/110916065
Koji dvostruki aršini od strane UEFA-e! Neće ga kazniti jer je tako skup igrač, igra u velikom klubu i reklamira velike firme. Da je identičnu stvar uradio neki manje poznat igrač zaradio bi kaznu veliku kao kuća. FUJ!
Zapeo lik za Ronalda ko da mu je svu familiju pobio....
Real Messi does not speak English, so you must be a fake Messi. You clown! .i.
Zar ne mislis da s malo pegla Bakire s Ronaldom? Sta pokusavas da dokazes? Da je arogantan? ili Lijep? Koga to uopste zanima? Fudbal, i igra koju pruza su jedino bitni. Bar onima koji gledaju i vole fudbal. A ti svoje \"neobjektivne\" clanke okaci macku o rep. To bi bilo isto kao da pokusavas ljude da ubjedis da ne slusaju Sabana zato sto je celav, ili mozda ufuran... Fudbaleri su tu zbog igre na terenu, u tome im mozda mozemo suditi. A njihov karakter ili narav? Ma libo me ckura...
ja na nekog ljubomoran????????????
Ja sam junac!
Uefa je smece. U NBA se nepita gdje je data izjava okaj olajava sudije. Isto vazi za NHL, NFL i ostale lige. Evo Jordan je dobio kaznu od 100.000 zbog pricanja o \'pogresonoj\' temi za australske novine. Evropa je daleko od Amerike u ovim stvarima
Želim ga p o p u š i t i Ronaldu - stavite Lajk. Želim ga p o p u š i t i Messiju - stavite Dislajk. Let the games begin!
Al ipak si došo da zaviriš šta se to piše o Ronaldu. Jealeous son of a bitch!!!