Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha, e nisam se odavno ovako nasmijao. neko se dobro nasalio na racun italijana.
ali zamislitI te scene da baš bude ovakav rezutat i ovi strijelci onako..slučajno.. ludiloo :D
Ziggy played guitar, jamming good with weird and gilly And the spiders from mars. he played it left hand But made it too far Became the special man, then we were ziggy\'s band Ziggy really sang, screwed up eyes and screwed down hairdo Like some cat from japan, he could lick \'em by smiling He could leave \'em to hang They came on so loaded man, well hung and snow white tan. So where were the spiders while the fly tried to break our balls Just the beer light to guide us, So we bitched about his fans and should we crush his sweet hands?
ovako nesto mogu samo bo.lesni za.bari da izmisle...
Torres izašao regularno, nikakvih crvenih kartona... Manite se šuplje novinari, kako vas samo nije stid lupati ovakve gluposti?
prognoziraj pobjednika svih utakmica za euro2012 i osvoji nagrade: http://euro.topshop.ba?parent_id=9238
GOSPA SE UKAZALA, ETO GA
fudbal je kao igra davno izgubio svoj smisao danas se sve vrti oko para sigurno je da je fudbal danas sigurno sa brzim tempom efikasnoscu i dr stvarima ali nije to to za danas je fudbal samo novac ne igra za razliku od fubala od pre 10 15 godina kada je imao dusu i srce a ovo danas ne znam kapitalisti su unistili ovu preljepu igru nazalost kao i sve ostale
evo bosanskih u s t a s a svi redom jedan do drugog http://on.fb.me/Kw2oJm
sad odmah u kladionicu baciti stagod na 2-2
@Horvat i ostali: gdje se tacno nalazi Kiseljak, Vitez i ostale te vukojebine o kojima pricate...?
susjedi sretno! iako ne prođete nije sramota jer su španjolci europski i svjetski prvaci!
Forza Juveeee ! ! Fino alla fine Juventus... Ma nema veze i ako Talijani ispadnu, svakko ce Juventus sljedeće sezone biti na vrhu europe ! ! !!
Hrvati igraju 4-5-1 nista od dva gola
zivi bili pa vidjeli: spanija - hrvatska 4:0
kvota na hrvatsku je skoro pa 10.....
Tako je to vama sa 24 posto kad sami sebe lažete. Vi jednako očekujete da neki Hrvat navija za PiH, ali to nećete nikad dočekati. Ne što ne volimo BiH, to je naša zemlja, nego što ste nam definitivno otvorili kad ste čitav jedan narod izbacili iz vlasti, a ubacili poturice iz HSP-a, sljedbenike Ante Pavelića, te najveće pljačkaše u povijesti PiH, poturice i atentatore Lojanoviće. Nikad više Hrvati neće biti za ovakvu BiH nego - svako svoje. Vama vaših 24 posto i uživajte. Zaiskali ste - evo vam ga!