Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su oni u krizi gdje su onda BH klubovi???? Vrijedi im stadion kao svi nasi klubovi sa infrastrukturom...
UEFA se pokazala kao veliki strucnjak za lopovluke, tako da smo mi mala maca za njih...
Za Sarajevo ne navijaju samo Sarajlije, ima tu dosta Hordi iz Krajine, Srednje Bosne, Posavine, Sandžaka... što je svakako pozitivno, samo budalama ljubomornim i iskompleksiranim je to čudno... Za NK Željezničmar uglavnom navijaju Hrvati, jer je to klub kojeg su osnovali Hrvati iz Kiseljaka i trebalo je više od 10 godina da za taj klub zaigra Bošnjak musliman, naravno tu im se dosta Srba priključilo jer nisu mogli podnijet BOJA DRESA - BOJA FESA. Živio Litex i Videoton i moje omiljeno piće koje je postalo sponzor selje, 7 UP :))))
Nevole Turke pomozine a na smo pomoc Vlasima {grcima } i Djuisima stace oni u Evropi .
Hajduk živi vječno
5.199 navijača je prosječno ove sezone pratilo plave na Grbavici. Ovaj prosjek je najveći u ligi, pa se Željo može pohvaliti da je imao najveću podršku ove sezone. gdje su sad silni navijaci sa Koseva ?? koliko je vas bilo? 3000? tesko i to da mozete skupit
Mi na klocu zaradili vec preko milion a izgleda da cemo zaraditi jos haman toliko... Jeste li vi od halaima bar tespih dobili???
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
sataion beskiktasa nista bolji od koseva nije bilino je wembli za inonu
http://www.facebook.com/pages/HORDE-ZLA-Sand%C5%BEak-zvani%C4%8Dna-stranica/211255512273650
Pa zar ti nisi clan Hz Sandzak???
gledaj kako sakrivaju komentar gore. ISTINA BOLI, ZAR NE SKRETNIČARI SANDŽAČKI? Litex - Skretničar 7-0 Maccabi - Skretničar 6-0
VOLIM ŽELJA!!!
De nam ono ponovi odakle si ti sljego u sarajevo????
Sramota. Najdrazi klub iz Turske. Fener i Galatasaray su p*ckin dim za ovaj klub. Ali ako nisu ispunili uslove onda su sami krivi.
A sta kad se duguje porez drzavi? Seljo duguje 1.3 miliona drzavi! to su pare od kojih sam trebao dobiti platu, ali nema!
Da Torpedo nije dobio licencu, bilo bi: \"Svi se okomili protiv nas!\", a zapravo je rijec o prostoj ekonomiji, dugujes igracima - nema Europe !