Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sramota me da pripadamo istom narodu...glup si pravo ima svijet strah od srbije nece ih kaznit vec ce bit 0-3 za njih....hahahaha
Turska moze nesto uraditi samo ako se igra u turskoj pa sudije ne sude faulove i aute to smo vec nekoliko puta videli.....pokrij se Kaknjo usima!
Bravo sirovino bosnjacka. BIH je velesila i iran u fudbalu bolje su plasirani na UEFInoj listi od Srbije , Rusije i Grcke, ko to proveri videce kolika si budala zapravo i naravno iskomplexirana stoka kao i ostale bosnje muslimanske vere, jer nikada niste uspeli nista u sportu i nikada necete sa takvom nakaradnom drzavom crcice sto pre ako da bog!
za ubice divljake nije sport
tako je imali su strahopostovanje i 99 kada su ih sravnili...haha tacno je da su popalili al sto ne pricas koliko ih sada nema bubrege ima onaj clip kad su ih postrojili uz zid i lome palice od njih valjda iz strahopostovanja...
Hikmete, mudro zboris...
Iskreno, mislim da je Srbima opcenito najteze. U BiH, a ni u ostalim zemljama bivše Jugoslavije, nikada nije bilo percepcije nas (u njoj) kao velikog, nebeskog, osvajačkog, šta-ti-ja-znam-šta-sve-ne naroda. Logično, jer nikad to nismo ni bili. Odakle ta zadojenost kod istočnih komšija kad ni oni sami nisu ama baš nikad i ama baš ništa (značajno) osvojili. Gazio nas je po Balkanu ko je stigao, a tako je i sad, samo se danas drugačije ratuje. Da pogledate neke ekonomske karte, vidjeli bi da su nam se na naše međe i svađe oko 2 ara svi poodavno popišali. A ovi što se pale na provokacije (i s jedne i s druge strane), takve su prirode, nema veze šta je tema - Sarajevo ili Željo, burek ili sirnica, kahva ili kafa - bitno je da ima moje i tvoje, ma na koliko prizemnoj osnovi pravili tu distinkciju. Pusa
zbog italijana se i evropsko prvenstvo u kosarci prosilrilo na 24 ekipe, sad im i ovo odgovara, oni mogu kako hoce
@Hikmet zavrsi skolu pa promoviraj BiH u cijelom svijetu.najbolje,do tada e tisu misu u rupicu se zacivu.
Congrats Nemanja. Samo cu reci ovo: Srbi dodju u sred Italije, razvale grad ko crnac nevinu Ukrainku, uniste i popale Boga oca...i samo 3 boda kazne - a BiH ce suspendovati skroz zbog nekih kao peripetija u Nogometnom Savezu...iz ovoga se moze zakljuciti samo da je BiH dno dna u ocima cijelog svijeta i stid me sto sam Bosanac, a prema Srbiji imaju toliko strahopostovanje da im ne smiju nista. Ende.
Vjerujem da ce ova reprezentacija i sa kaznom otici na prvenstvo, za razliku od bih ciji igraci nikad nece vidjeti europe, kamoli svijeta
Nije fer. Kažnjava se reprezentacija a odgovorni su Ćosić, SANU i \"navijači\". Komšije napustite kvalifikacije ili pustite Slovencima i Estoncima a oderite Talijane.
oduzmite im vojvodinu !!!
Napolje sa dusmanima!!
E moj novinarčiću !!!!! Ostaćes malo piskaralo i pisati ovakve tekstove za 3 KM i na kraju mjeseca imati platu od 250 KM. Nema tebi i sličnima mjesta među pravim novinarima ! Prvo nema potrebe huškati i pisati svoje zelje , jer to novinarska etika ne dozvoljava. Drugo nista nece biti onako kako ti pises /zelis/ , a trece i UEFA sama zna da su i Italijani zestoko napravili propust kod organizacije Visokorizicnih utakmica , i moraju snositi odgovornost. Pocnimo mi bar na ovakvim nasim portalima biti pa bar malo objektivniji i realniji i siguran sam da ce nam biti puno bolje. Hvala !