Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poser..m vam se na komentare
smjehar 13.10.2010. u 20:28---------------------niste mi jasni vi sa portala admin i ostali zasto pustate ovakve komentare kao od ovog kretena ,,smjehar\"
nemoj da se Turci vrate...pa da lete glave na sve strane...bolje vam je shutite
NEMOJTE ZAMJERITI SRBIMA, MI SMO 550 GODINA POKUSIRALI STVARAJUĆI NEKI SUPER NEBESKI NAROD. NAŽALOST NISMO USPJELI U TOM PROGRAMU, PA SMO DOBILI TEŽI OBLIK MUTANTSKO POREMEĆENOG LJUDSKOG RODA ZVANOG SERVE ILI SLUGE. POKUS JE OBUSTAVLJEN DO DALJNJEG ...
Tisina baliye...inace cemo vam drasticno povecati selekciju igraca za sjedecu odbojku
isli smo u italiju da branimo kosovo,srce srbije.Kroz Hrvatsku smo bili ko mali mishevi,klecali smo na koljenima i molili za milost
IKE to je najpametniji komentar danas sto je jos najinteresantnije i ohrabrujuce vecina sto diskutuje ne zive u bosni
vi ste ovde svi ludi i srbi i hrvati i turci na ovom portalu.
Miki, vidim da volis bajke. Hoces nam i ti malo pricati o viteskim i hrabrim Bosnjama? Dok je trajao rat samo ste molili za pomoc ko zenturace, a sad ste junaci. Sutite i molite boga sto imate i to malo teritorije. Ako ne zavezete, ostacete i bez toga.
ma jasta, zato spodbijte to svoje 24% teritorije i odbijte sto dalje od nas.
jos jednom su pokazali kakvav su pogan narod ... fuj
@inzagi Pa zar nije to srpska politika i junastvo napadati samo slabije i nezasticene osobe kao po Bosni,Hrvatskoj.Kosovu.Gdje je jedan metak prema vama poletio vi niste smjeli tu uci.I ne spominji hriscanstvo jer ti i tebi slicni ste uprljali tu vjeru
Ti si manji od makovog zrna kad dodjes u RS. Mogu samo da te zale kad te vide slinavog i krezavog na ulici. Kao kad vide gubavca. Nije hriscanski napadati jadnije i slabije od sebe.
Ja idem cesto u rs i niko mi nista ne kaze sto se tih stvari tice nego svi glumite nevinascad i sutite kao p i c k e a ovamo po forumima se razlajete kao psi.
dabogda vas diskvalificirali kad ste stoka!!!