Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5 klubova zaradili milijardu.
Koliko zaraduju igraci Zelje?
Jedno je sigurno, fudbaleri su prepre preplaćeni
Memica vazda prozivaju, a lik svake 2.godina dovede LP u Zagreb i evo 12 m. Eura. Da bar imamo i mi jednog Zdravka..
Željo zaradio 600 000 € (ŠESTSTOTINA HILJADA EURA) a uprava kuka da nema para pa preko sergije od para građana grade Grbavicu. Nešto tu neštima nikako.
Uvijek ista prica.Koliko je Zeljo puta igrao evropu i nekada sasvim uspjesno prolazio prva pretkola za sta se dobijaju za nase uslove vrlo dobre pare. Međutim,Grbavica bi i dalje ostajala supa od stadiona a najbolji igraci odlazili . Jedina istina je da su Bosanci pohlepan,nesposoban i lopovski naron koji nema smisla za biznis niti sport. KK Bosna je dokaz tome. Sada i Sarajevo i Zeljo .Ne znas za koga je veca sramota navijati .
Fudbal je odavno samo jedan ogroman biznis. To više nije igra i zabava.