Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo pitari,kako ne kontate da se nista ne pitate pa ni za ovo???Stari carsijaner Ken Cho dodje i izdiktira sta i kako i tac,kraj price...A ovaj suhomudan sa Ciglana Selimovic neka ode na Park Princeva malo sa mikrofonom da sad ovo uz pjesmu proslavi,neka i PUNCA povede da im bude ljepse...
ahaha kod nas se pita Ken Cho, a u Želji se pitaju Benjo i Zula :'))
...haj, sad je član bordo neprijatelja.
Ovi svega mi jos nisu skontali da su se prodali utrpanom. Oni bi sad kao nesto mijenjali u klubu,pametovali i odredjivali kako i sta treba a klub ima vlasnika i koji sve placa,ja budala Boze dragi.
Jel vratio Slobodi 20 hiljada maraka :-D
Skroz potisnuli skupštinu iz procesa odlučivanja, zvanično se navijači i simpatizeri kluba više ništa ne pitaju. Skupština kojom oni zasjedaju postoji samo forme radi. Članstvo u klubu je postalo besmisleno. Klub odnosno akademija je zvanično postala privatno vlasništvo!
a dje punac?
DOK DINO SELIMOVIĆ I NJEGOVA MAFIJA SE NE OTJERAJU FK SARAJEVO ĆE DOŽIVJETI SUDBINU FK ČELIK - BEZ NAVIJAČA!!!!!!!
ČEGA 10 HILJADA DA TI NISI NA METADONU. SVAKU UTAKMICU GLEDAM ŠAKA JADA NA SJEVERU I FAMILIJA I PAR VATRENIH NAVIJAČA NA ISTOKU. NIKAD VIŠE DOK JE MAFIJE I DINE SELIMOVIĆA @sime1cipol
Kakav Celik, imaju daleko najbolji teren u Bosni a ekipa grad i navijaci fute prave.
stante ljudi, sta vam je, jedini član tog vašeg udruzenja je utrpani, a vi levati samo statirate u kukuruzu
joj kad navijači Željezničara se počnu naslađivat, eto vaš klub je evropski obnavljate stadion iz svog đepa, Zulić vam mora pare čuvat sa pištoljem da vam ne bi Benjo oteo, šta će se desiti u najnovijoj sapunici Pištoljanje sa Grbavice? saznajte u sljedećoj sezoni ;)
Ta im BBB. :)
Ta ima? :)
Dino na aparatima
Steta xD :P
sve je isto samo njega nemaa......... hahahah kitari po običaju ŽIVJELA DOMINACIJA
Pošteno . . . ! ! ! Neka ste ga najurili, a Udruženju predlažem da u znak protesta prestane davat podršku FCS i da počnu navijat za , npr. Ž E LJ U . . .
Aferim
Jel ko slusao novu pjesmu reprezentacije hrvatske. Umjesto djevojka sa sela stavili su ustasku pjesmu od tomsona. Susjedi nam se ipak ne mijenjaju
A ti radiš i nedjeljom. Hajde malo ohladi idi odmori.
Vidi ustasa sto rade nedjeljom. Svaka cast glupani. Mars stoko jedna
pozz bordo timu iz njima mrske europske Listice