Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ja Moguće! Nije mi ni palo na pamet da je 90% sadržaja sax-a kopirano. U pravu si.
ma nema od ovog nista, jos jedno 15 kola ce milan i juventus biti sami u vrhu, a na kraju sezone milan uzima titulu sa 10+ bodova razlike. milan juventus napoli svi ostali osim intera inter @karambo mozda i jest autor navijac barce, ali ovo je kopirano sa nogometni-magazin.com stranice tako da se ne obaziri previse na naslov
Autor je navijač Farse koji se tiho pribojava 23. novembra. Tog dana naslov će biti: \"Milan i dalje ispred Farse!\". Arive dreči!