Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poguzija , yebo ti franco familiju !
momci igraju bez greške
Ma, bez pogovora, Real je najjači. Prati ga Barcelona, dok su ostali ... :) nigdje, u odnosu na ova dva velikana. Očekujem za finale LP-a EL CLASICO i naravno pobjedu kraljeva
Po komentarima je očito da na ovom portalu vise uglavnom vlašine i titoidi. Odron.
Pozdrav svim građanima Sarajeva, ljubiteljima nama prijateljskog i pobratimskog kluba i grada Barselone. Vlašine i glupave balave komunjare koje Katalonce nazivaju separatistima, duvajte ga svom tati Dr. Dabiću. VISCA!
Ne znam zašto se na svakom članku koji je o Realu ili Barceloni počnete raspravljati je li bolja Barcelona ili Real. To su dva najbolja kluba na svijetu, postižu izvanredne rezultate, nema rasprave bolji ovaj, bolji onaj. Messi ili Ronaldo? Dva različita tipa igrača, obojica igraju prejako na svoj način. Zašto jednostavno ne uživate u fudbalu i pustite glupu raspravu već jednom?! Ja inače navijam za Barcelonu i volim je više od svega, al\' brate, rezultati koje postiže Real su, također, kao i Barcelonini izvanredni. I prestanite se već jednom raspravljati preko društvenih mreža. OK, ja volim Barcelonu, neko drugi Real i vozdraa, ne vidim svrhu u raspravljanju.
cim Real krene rasturati jave se ovi Farsini navijaci i pocnu spominjati Franka ;)
poguzija, hebo ti ja familiju a ne franco...
ko ih je*e kad ne mogu ništa protiv barce
djesi separatisto mati te u kupusu pronasla
U mad? *trollface*
hebo vas real ciganski klub koji je najvece uspjehe postigao prije 50 godina dok im je franco bio direktor hahahaha btw: PRVI