Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo komšije i mi u bosni smo prvaci po ispijanju kahva alkoholi drogi i ljubomori
Bravo za mlade momke Srbije !!!
ma samo kad se uradi neki poosao kako treba eto rezultata ovi prostori (ex-yu) puni su talenata (ne kažem to kurtoazno nego sticajem okolnosti POUZDANO ZNAM) samo kad se ovi odrasli ŠATRO SPORTSKI RADNICI ne bi prodavali za siću to bi nam svima bila najjača izvozna grana NA ŽALOST SITNE DUŠE ZA SITNE PARE
Dokle vise mijesati politiku i sport, svaka cast momcima ..uspjeh je ovo!! Cestitam!
FRENKOZA tebi su srbi haman dobro izjebaali neko žensko u familiji pa si nervozan da ti nije amra silajđić nješta u rodu....
a sto ti fasova ban?
bravo komšije
hajd' sada zvezdo i partizane da vas vidimo klocevi...umjesto sto dovlacite razno-razne domoroce iz kojekakvih vukoyebina, evo vam domaci SUPER - TALENTI, omladinci, SAMPIONI EVROPE EEEEEEEE, pa ih sprovedite kroz rangove, dajte im da igraju! p.s. i zahvaliti se sinisi, pa postaviti ljubinka kao selektora A selekcije. ha ja.
zaboravih da cestitam ovim momcima na OOOOOGROMNOM uspjehu, i sve najbolje u buducim karijerama! iskreno vjerujem da je ovo samo pocetak neceg veceg!
*Djeciji sampioni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
to je iz inata zbog pogresno intonirane himne.. cestitke
Bravo! Možda se Srbija opet i kvalifikuje na SP 2468
jarane...oni su isli na svako SP...tako ne kaki hljeba ti.
Mladi srbijanci, a ne srbi.
bravo ,al ponjanjke vam se na ta 3 prsta vazda u zivotu
nek se djeca igraju...kad odrastu radit ce za kladionice :)