Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj ovih grka jesu po.ga.na nacija, da im hoce Poljska tricu uvalit
jesu vala, bas su prljavi, kao i njova braca srbi, ne zovu se oni djaba vlasi
@ xroatos ta kvazi tvorevina radi koje sad ispastaju oni hrvati iz srednje bosne koji su nasjeli na price bobana , suska pa se preselili u onaj kamenjar dole po hercegovini po nekim vukoj.ebinama nemaju niti vode nego se tusiraju iz catrnje , vise ne postoji , radi takvih kao sto razmisljaju kao ti ( a ocigledno si neki maloljetnik sa blagom retardacijom ) i radi tih ratnih profitera suska , bobana , tute , stele i slicnih \" velikih hrvata i katolika \" moji prijatelji iz posavine i srednje bosne su ga pop.usili u ratu !
dovedi sestru da je siluje cije Herceg Bosna !
.¤*¨¨*¤.¸¸...¸.¤*¨¨*¤. \\¸.¤ * Poland * ¤*¨*¤. .\\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*¨¨*¤. ..\\ ☻/ .▌ / \\
radi ovakvih i slicnih kao sto je \'rvat ja kao veliki katolik i pravi hrvat sam za koristenje kondoma i abortus , a da su ti to roditelji rabili vjeruj mi da bi nam svima ucinili jednu veliku uslugu ! svima ostalim zelim ugodno gledanje eura.
citaj malo vise pa ces znat, ma.jk.u ti glu.pu je.b.em
pravoslavian je li to neka nova rijec u engleskom jeziku ? \'e.bem te nepismena !
CROATIA AND POLAND CATHOLIC BROTHERS !!! FUCK THE DIRTY PRAVOSLAVIAN GIPSYES
Special price : Pushing 15 € Lizing 12 € Natural 30-85 € Anal from 50 € Welcome to Poland & Ukraine :)))))))))
auf gehts deutschland
Vidi grka, sve se nema para a na EP se ide!!!! :D