Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma gurnuti ga negdje sa crnjima da se ne moze sageti sapun uzeti!
lijepo
Uvališe mu tricu. Kad izađe a ono dupe ko one misteriozne rupe u autoputu.
Ivan nije hrvat kao sto se misli,ne bi imao tetovazu srpske pravoslavne crkve na sebi,nekad ljudi bas znaju da budu glupi,sto se tice njega Ivane vrati se sever nije isti bez tebe
ovo nije mangupluk. mangupluk je voditi 2-1, i pored onolike represije napraviti strasu bakljadu i prekinuti 20 min tekmu, niko da nebude uhapsen a kamoli da mu se sudi i na karaju pobijediti 4-2.
bravo ivane, za kralja i otadzbinu...ces da lezis dugo godina...kretenu nenormalni kralj i otadzbina vam umrla prije 500 godina
Svi mi rasturamo Bolonju, samo Srbi Đenovu !
Zar ovoj vijesti nije mjesto u drugoj rubrici ?
bacite ga lavovima..straža,vodite ga..u okove s njim...
SMIJEŠAN JE OVAJ BOGDANOV IVAN, JER JE ON U STVARI HRVAT - KATOLIK, A UZ TO JE I VEOMA RUŽAN ;))) ... IVAN JE ISPUNIO SVOJ CILJ, A TO JE 3:0 ZA ITALIJU ;)))
Koga to zalibo racku ?! Imate li nesto pametnije napisati ? Ako ne nemojte nista !
hocel i njega uracunat u zrtve iz Dobrovoljacke sad? hahaha