Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i vidi cuda,eo ga 2:1 😂
Alzir vodi 1:0, zavrseno poluvrijeme.
eo sad 2:1 .. nije ovaj simulator ni lud :D
Isto da niko ne moze pokrenut fifu na pc il ps3 i stavit da igra racunar
Jarane pa ne treba ti za to simulacija.
Koliko dobro se pokazala ova telegraphova simulacija u dosadašnjim utakmicama? Je li ko pratio?
eo ja bas gledo.. pogodili su i argentina bih 2:1.. eo i belgiju pogodise ... amerika gana profulo.. englesku italiju profulo..
Da nema Muslimana Alžirca Soudanija, Mamićeva Croatia Zagreb, kako je Ustaša Tuđman naredio da se zove, bila bi karina ekipa. Već sada su talašika, Sarajevo jače dva puta sa Vincentom Tanom. Vaha ih fudbalu učio, pa pobijedili Villareal.
pogledaj ti malo u kojim klubovima igraju igraci koji su igrali za dinamo,a u kojim oni koji su igrali za sarajevo.Dinamo da ne prodaje igrace svake godine bi igrao vaznu ulogu u l.s.
Ma daj... Belgija-Alzir to je od 0-2 u glavu!
ocekivan rezultat :) naravno da su britanci za belgiju,a ne za alzir.....