Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj kad ste najveci klub sta ste u zadnjih 6-7 godina zapazeno uradili u ligi prvaka gdje su najbolji medju najboljim... sta casillas izjavljuje dosadilo mi gledat ligu prvaka preko tv hahaha pa osvajali ste ligu prvaka dok je kralj mogu urgirat a sad kad ne moze ni on vam pomoc pokusaje te sa novcem al vam i to ne ide od ruke al samo pokusaj ti valjda ce se silne milijarde na kraju isplatit da osvoji te ponovo ligu prvaka
Moze te vi barcini jadovi tugovati,krivo vam pa pisete da ce biti na klupi,smijesni ste hahah,kako vam je krivo sto covjek nije kod njih dosao,jos lazu da je bio potpisao,hahaha BARCA I NJENI NAVIJACI=JAD I BRUKA
Sta se zamarate uopste? Naravno da su ljubomorni na najveci klub na svijetu. Ovaj gore je sve rekao.
vidi ovih ljubomornih pacenika.Hala Madrid.
Manchester united Je najbolji klub Na svijetu jer svi najbolji igraci su tamo ili su bill tam a ti özile si takodze mogo biti à sada si u propalom klubu koji samo trosi pare Na potrosene zvijezde à Ne Na tek nadolazece kao Hernandez ili Bebe.
Dobro dosao u najbolji klub na sivjetu!
Sve mi mirise na proslu sezonu
mucenice ima da grijes klupu kao veliki.
odlicna vijest!
e moje messute...bices ti brzi iz madrida ,nego u madrid...
tako je. Zivio Madrid!
@Bosančeros Real Madrid je klub koji pise historiju,a vi ste klub koji je cita i slijedi je!!Nikada necete biti velik klub kao sto je Real jer vase vrijeme prolazi.
DOŠO SI PO PARE JADE TURSKI.J.E.B.E.M i TEBE I NAVIJAČE FAŠTIČKO-IMPERIJALISTIČKOG KLUBA. WC madrid
ah sto smo ljubomorni na najveci klub na svijetu!!!
eto sto si glup, pa sad ces sjedit na glupi, jesi mesut. HALA MADRID, AL BAS HALA