Mesut Özil
0

"U Real sam došao po trofeje"

Totalsport
Mesut Özil
Mesut Özil
Nakon što je u srijedu prošao ljekarske preglede, njemački nogometni reprezentativac Mesut Özil (22) potpisao je šestogodišnji ugovor s madridskim Realom.

Jasno, o svom novom klubu nizao je isključivo riječi hvale.

"Sve je odlučeno jučer i mogu reći da mi je drago što je cijela priča dobila sretan završetak. U Realu stremim daljnjem ličnom napretku. Dolazak ovdje predstavlja mi ogroman izazov, kazao je Özil koji se ne boji napornog rada pod paskom Josea Mourinha:

"Uvijek sam koncentriran isključivo na težak rad. Takav mi i odgovara. Ubacio sam u petu brzinu i dohvatio klub za koji sam želio nastupati".

"Real Madrid je najveći klub svijeta. Sa svojim sam savjetnicima raspravljao o nekoliko opcija, ali dolazak ovdje bio je moja želja. Htio sam raditi s Mourinhom, najboljim trenerom svijeta. Razgovarali smo i uvjerio me da je dolazak ovdje ono što bih trebao napraviti. Detalji razgovora ostat će između nas, no otkrit ću da je on najveći razlog što sam ja sada u ovome klubu", kazao je njemački reprezentativac te nastavio:

"Znam da ću ovdje imati priliku za daljnji napredak, a bit će mi i čast igrati uz svjetske klase kakve su Cristiano Ronaldo i Kaka. Najbolje svjetske ekipe igraju u Španiji, a Real je najbolji na svijetu. Dat ću sve od sebe kako bih imao sezonu kojom ću biti zadovoljan. Došao sam po trofeje, s tim da mi jednak značaj nose Primera i Liga prvaka. Želimo sve, a potencijala da do svega dođemo i imamo", zaključio je Özil.