Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si jos cudesniji! NAPRIJED KRALJU!
Čudesan je, ali i škrt na lopti da valja. Ne daj loptu ni ti njemu pa nek bude začuđen.
izjava za anale... normalno da teze igrat u engleskoj mili moj Dzeko... u engleskoj svi trce.. od odbrane do napada.. a u njemackoj samo neki vezni igraci
Džeko.. nezali se... zabijaj ba zabijaaaaaajjjjjjjj... 3x1
Džeko, jel ti zahtjevnije igrati protiv Wolverhampton ili protiv Bayerna xDxD
Svima koji se smatramo normalnima, vjerovatno to jesmo svi (uostalom testirali su nas prije nego smo mogli poceti komentarisati)treba da bude drago da je neko ko je prije 5 godina igrao po nasim oranicama i njivama koje mi popularno zovemo stadionima, sad igra u najjacoj ligi svijeta.Ne mora on biti najbolji strijelac lige, bitno je da je tu i da igra. Pljujete nekog ko to nije zasluzio izgleda da se danas jedino neciji uspjeh nikad ne moze oprostiti, SRAMOTA kakav smo mi to narod kakav??????
Hocu nesto o fejZbuku!!!
Ma šta reče Đeko i osta živ !!!
bas je real jak. sa almeriom 1-1 su igrali. SUPER. a ostali nek mi po.li.zu pakash.. svi oni kojima je petardinjo svetinja ! j.. vam one mame jadne.
-lizi, lizi.
kad ti polome kosti pa ne bude ništa od sedmične plate plakaćeš ti a joj da je meni onaj fini fudbal u njemačkoj
muslimani bosne se treba da se okrenu da mole prema mancesteru a na prema tamo nekoj arapskoj zemlji
Samo vas gledam, Majku vam Boziju!
Edin Dzeko je nas Chuck Noris.
samo da vidim jesam li banovan
http://www.betnovac.bloger.hr
Edo, sve će to doći na svoje. Svaki početak je težak. Polako. Odigraj još koju tekmu. Pa nisi ni u Bundesligi odmah blistao. A i neće ti svi protivnici biti zafrkani ko nabrijani Wolvesi. ;)