Sarajevo Holiday Market
68
U petak dođite na roštilj s Amarom Osimom
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...šta fali roštilju ?
Ko roštilja zlo ne misli...
Joj papanskih komentara e.... Cijela carsija"pokrivena"cevabdzinicama,rostiljima,cevapima i sl.a ovi satro gradjani se nasli praviti pametni kao cuj rostilj u gradu.Cuj seljak na internetu mamu ti seljacku.I jos za amara reci da je papak i seljak,pa covjekovi preci su tu preko 100 god.u SA,a jedan seljacic koji se samo rodio u sarajevu a porijeklo mu iz pm,pocne laprdati o istom.E hebo i ovaj grad kad je svako"gradjanin"!
Rostiljale bi i komsije, ali oni imaju rucak kod tetke zilhe kupus i kobasice
Jednom davno, 1985, Sarajevo je bilo prvak. Sječam se recimo utakmice sa Veležom 1:1 u Mostaru, pa sa Zvezdom na Koševu pa još sijaset utakmica koje su bile jasne cijeloj SFRJ. Bilo kako bilo, ta sezona je završena titulom. U Europi je titula opravdana tako što su expresno izletjeli od ekipe za koju nikad niko ni prije ni poslije nije čuo. Kusisy. Nešto kao Zeta na primjer. I možemo mi sad pričati nadugo i naširoko o tome kako je ta titula bila papirna ili šta ja znam, ona ostaje upisana titula. I nema se tu šta reći. ISTO ŠTO SE NEMA ŠTA REĆI NI TROFEJIMA ŽELJE SA AMAROM OSIMOM (kojih je uzgred budi rečeno više nego li ih je Sarajevo osvojilo u vascijeloj svojoj historiji.) KRAJ PRIČE
Lijepa bajka! Jos samo da je to opravdao u Evropi, onda bi to bio pokazatelj ispravnog i postenog puta, ovako mislim da Damir nece zavrsiti ni osnovnu skolu, a vi cete propasti ko zeton, ala RK i KK Bosna (kojom su vedrili i oblacili Muzurovic i Imamovic), a danas ih kantaju Capljina ili Gradacac.
Pa i uživam, naravno. Koliko dugo? Pa evo tri i po godine. Kad skontaš nakon, sad zaista ne znam napamet koliko trofeja u ove 3,5 godine, ako dođe i neka šuša, neće mi biti problem. Na primjer evo vi postite još od 2007 i živi ste i zdravi. A za zimnicu ste bili spremili samo jedan kup i jednu titulu. Amar je nama spremio dva kupa i dvije titule (sabrah) u tri sezone, pa zar je to malo? Računajući na neka druga vremena, to je dovoljno za 20 godina. A do tada će ako Bog da odrasti i Damir Osim i eto nas opet u vrhu.
Samo se zapitaj sto je Zujo otisao, a na njegovo mjesto dosao jetim Gredic i trebao bi shvatiti kuda plovi vas brod, ali ti uzivaj niko ti ne brani, samo shvati da neces dugo, jer klub ne smije i ne moze zavisiti od jednog covjeka, to je propast, DOKAZANO!
hoce garant'...
a hoce'l samrica biti?
Volim kad pitari mrze Amara i ko fol se sikiraju što je on u Želji. Sve dok je tako dobro je. Kad ga počnu faliti.. Neće biti dobro... Ja volim Jovića, volim Irfana, Selimovića, Isovića i ostale DIVOVE(hahaha)... Sve dok su tu DOBRO JEEEEEEEEEE.
Ode DŽeko pa da raspalimo malo po kuvanom vinu i kobama :) PS.pitarima hot-dog besplatan
gdje ti roštiljaš tu smo mi nikad nećeš biti sam mi smo tvoji sinovi... pitari biće i hrenovki dodjite slobodnO FCŽ
Ja bi dosao ali mi smeta ime Trga ..
aahhahahah,kakva su ovo ba fol druzenja sa traktoristimako da je barcelona u gradu pa treba neko ici dole i nesto se druziti sa ljudima sto lopte sutnut ne znaju,a sto se rostilja tice radje bih crko od gldi nego s ovim tersom i egocentrikom dijelio rostilj(nisam pitar nit bilo sta)
To u Becu se radi na jedan kulturan i civilizovan nacin, a ovo ce se pretvoriti u pravi ciganluk-u nasem stilu!
Papci jedni. Idite u Bec, pa vidite kako se kobaje i snicle okrecu po trgovima za praznike. Sta fali rostilju? Umisljena sminka i elita. FUJ. Papci jedni...