Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas Bosanaca je malo ali smo dobro rasporedjeni.
ko su ova dvojica iz Genta?? I zna li ko kakvo je stanje sa Begovicem? Je li predvidjeno da brani u LP-u? Tako su barem na pocetku rekli....
ehhh jos danam je sastavit osam intelektualaca.
Sretno našim ljudima, da doguraju što dalje :)
5+
jel iko vidio u otesu onu rupu sto je saht neko skinuo. strasno
Pa ne živimo svi u Otesu :)
...plus Ibra!
Naravno da zna. U svojoj autobiografskoj knjizi govori, na jednom mjestu, kako je rat u Bosni i Hercegovini imao uticaja na njegovu porodicu, posebno oca Sefika, koji je kako kaze Ibra, pratio budno sta se desava u domovini. Koliko je meni poznato, Zlatanov otac se nikad nije odrekao Bosne i bosnjastva. Naprotiv, Sefik insistira da je ostao Bosanac. A Zlatan, u izvjesnoj mjeri, i govori nas jezik.
Hoce Dzeko klupu grijat.
Nagrijao se za 2 karijere, vrijeme je da malo igra...