Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj ba recite ovim iz torpeda da za izlazak u europu treba skupiti i bodova nije to samo ono dobio si licencu i hajd igraj.
Kako da Čelik nije dobio UEFA licencu? Jasno mi je da ove godine od Europe nema ništa, ali stadion je najopremljeniji u PL.
Ja sam svojim uslugama sredila Selji licencu za Evropu. Nek se zna!
joj pipo kako bi ja tebi samarcinu svezo, od uha do uha. neces se ti opametit nikad, a mozda ni tad. majmune!
U domenu naucne fantastike i Borgovog TransWarp pogona je mogucnost ali samo mogucnost nastupa pirarcica in europe davno izgubljena, sa danasnjom kaznom izvjesniji je put ka drugoj ligi gdje i pripadaju...
jel ovo znaci da ovi navedeni shto nisu dobili licencu za premijer ligu da nece nastupati naredne godine!!
pa samo ti klubovi se i bore za Evropu, samo što će neko otpasti. Leotar je već obećao bodove Širokom- Živi bili pa vidjeli.
Bevanda je istakao da je ista grupa ljudi razbijala Vladu FBiH, stadion \"Koševo\", \"Merkator\" u Mostaru i učestvovala u neredima u Širokom Brijegu zar i ovaj laze, ma koncezijum genocidasa protiv bosnjaka i bosne i hercegovine... jadni bosnjaci, pocinju vas genocidasi na vlasti, policiji i tuzilastvu laznom propagandom optuzivat ko sto je hitle\'r radio jevrejima!!! sigurno oni sto su lomili nisu bili bosnjaci( gdje su imena?) vec c\'etnici koje je postavio genocidni policajac koji upravlja policijom bosne i hercegovine!
Jel\' to opet neko iskompleksiran Zeljom? Zeljo je pravi klub iz naroda, radnicki, jedinstveni, nerezimski.
E nek si nam rekao to za zelju, ja tebe ni u stalu pustio...
ta će Željo u Evropi njih ni preko Miljacke ne treba pustit
Sloboda se žalila čak i tužila NSBiH zbog ne izdavanja licenece za UEFA takmičenja još prije 2god a oni ne ispunjavaju uslove ni za licenciranje u našoj ligi. Pa taj klub je zaista smiješan.