Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad sam lud zbunjen ??????????????? Svi se pitaju šta ovo ima sa sportom, e pa evo da vam objasnim, u mom sokaku srbi se normalno takmiču ko če navuče više odpada u svoje dvorište, gledam svakodnevno kako vuku što god nađu, stare šporete, bicikla, kante, kaučeve, modrace itd itd, a ništa nevrijedi više od marke, pa pobogu mili kako im nije mrsko, meni mrsko samo gledati. Pošto tu nema nekikav ezarade niti vidim da ikad išta odvuku da prodaju nego samo sabiraju na kamaru jo to mogu samo protumačim da im je to neki nacionalni sport, koče više :) P.S. Ovo je prije poplava, samo da razjasnim.
klix je uporan i želi nam dokazati da ova vijest uistinu pripada rubrici sport->nogomet
Kakve veze ova vijest ima sa sportom? Nalazi se u rubrici nogomet!
Tuzno je to sto se desava u Doboju i cijeloj sjevernoj Bosni... ali koje ovo veze ima sa kategorijama "sport" i "fudbal"?!?!
Zna li neko kako je u ostalih 11.000 stanova u gradu Doboju? Kako je njima prikljucena struja ako je kompletan Doboj unisten?
Protest zbog odlaganja dobojskog otpada Nakon što se voda iz Doboja povukla, grad je zatrpan naslagama blata i hiljadama tona otpada koji se ne otprema, kako se očekivalo, na Gradsku ***niju, nego na lokalitet nekadašnjeg strelišta JNA na Putnikovom brdu, u blizini entitetske granice. http://www.federalna.ba/bhs/vijest/98603/video-rijesena-misterija-zaostalih-desetina-leseva