Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvinite ali kad se sjetim one Milanove best ekipe u kojoj su igrali Boban Weah i ostali onda nemogu da shvatim njegove licemjerne izjave. Ko im je kriv sto imaju skrtog milijardera. Koliko znam Italijane i oni bi kad bi mogli.
ma nek trose ako imaju pare ha ja to je njihova stvar, pa nisu svi barcelona da pola ekipe stvore oni sami...
sta se svi pusu na chelsea, pa koliko real trosi? koliko city trosi? dajte ba popustite chelsea, chelsea je svake godine bar polufinalu lige sampiona i medju prva 2 u engleskoj, a kako real u ligi sampiona igra a potrose 90 miliona na jednog igraca???????? chelsea for life ! ! !
ponekad trava, nikad heroin
rece Galliani i poce plakat... a zatim rece: \"... ma ja, mogu oni ... \"
Ma u pravu je ... šta seru ovi iz čelzija
iti bi da mores
za to jel? odvojeno?
ograničio bih ja njima plate i obeštećenja. a nek se snalaze preko sponzora.