Najbolji strijelac Jugoslavije
0
U Beogradu preminuo Stjepan Bobek
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slava legendi
Otišla je PARTIZANOVA i YU legenda !Počivaj u miru i neka ti je vječna slava i hvala ,majstore !
Zato sto su Srbi ljudiiiii
je i poslije osamostaljenja hrvacke osto u beogradu?
,, po nacijiji je bio partizanovac tj grobar .. Mitić, Vukas, Čajkovski, Zebec, Stanković, Horvat, Boškov, Velf .. a ovaj je bio klasa..vjerovatno jedino se Dzajic i Sekularac mogu mjeriti sa njim ..
alarametile
liči na Supermena, ali i on je umro....baš ti se neda...
da mi je naci ovaku facu ko na slici. rip legendo.
hrvat, koji je prenio profesionalnu nogometnu skolu i u ostale republike bivse juge. kapa do poda. ibricic i hajduk 4ever. najstariji klub u bivsoj jugi i europi je splitski HAJDUK.
HVALA ZA SVE LEGENDO! JOŠ JEDNA RANA PORED MANCEA KOJA NEĆE ZARASTI...
neka ti je vjecna slava majstore
VRH VRHOVA.... RIP.
...koja su to dobra vremena bila.... nezaboravna. sta je taj s loptom radio, danas bi ovi ulicni zongleri padali u nesvijest. RESPECT.
KRALJ...R.I.P.
najbolji igrac svih vremena. ko nije cuo za njega iz ove nase srednje do starije generacije, nek se objesi. LEGENDA