Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko s klupe zabio 89 metara !
Sada vidjeh da se rekordi odnose na Bundes ligu...Hrkljuš..do mene...
Kakva prava, šta trabunjaš, oni su napravili link na youtube video koji je u međuvremenu skinuo onaj koji ga je i uploadovao...
ja ne znam na sta ce se na kraju svesti ovaj portal...ukidanjem svega i svacega na kraju nece ostati nista...objave informaciju...jos pokazu da ima video i onda uklone taj isti video...kao krse autorska prava...pa odkupite vise ta autorska prava ili nemojte informacije ni objavljivati...drzite se sarajevskih mahala i rupa po cestama.
pa nije ga iznenadio ovaj što je šutao, već ovaj što je pustio/nije primio loptu u sesnaestercu
Pantelic je velikom, zaista velikom i reprezantivnom golmanu Everu Maricu, Letecem Mostarcu, dao gol s svog gola na suprotan gol, dakle preko citavog igralista!
Sta vi znate balavci. Pogledali dvije utakmice Bundeslige i nesta pricate. Kraft je imao i goru gresku. Zar je Neuer kriv za ovaj gol. Sta je mogao da predvidi da li ce Gekas osutati ili pustiti loptu. Ma ja golmanima je inace posao da stoje na golu i da se nadaju da ce napadac fuliti loptu kako bi odbranili. Niti ste ikad bili Golman niti znate sta pricate.
baš me interesuje od kada se statističari bave mjerenjem udaljenosti :)
AAAA LIKA DADE GOL SA POLA NJIVE
Pedercina Neuer ga primio sa 73 m....bas je pedercina
u pravu si, lapsus mozgus...
njemacki mediji prenose da je sa 74 metra bilo ;)
@AntonioParty... Upravo ti k.a.r.a.m. mamu, šta ti trebam?
Korektor oprastamo ti, desi se da i bosanac nekad pogrijesi - Hrkljus :) A kako moze Neuer biti boljji od Krafta, ma nema sanse... KRAFT NO 1 Koan Neuer!! THOMAS KRAFT THE BEST Bayern4ever
Zar nije rekord sa najveće udaljenosti dati gol postigao golman Radničkog iz Niša, Knežević, kada je sa \"gola na gol\" opalio i zabio Enveru Mariću u Nišu, na stadionu Čair, prije nekih 25-30 godina???
da nije bilo obrnuto