Nermin Šabić okončao karijeru
0
'Tužno je vidjeti Bilino polje bez Robijaša'
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"ovo ono\" ne rise djece ti...
Ma i vakat je bio, ima mladzih boljih igraca. A i vala ces se izraditi puno ako ne budes igrao u ovoj cuj premier ligi.hahahah danas sam bio na kosevu jedva sam izdrazo 30 min, a komentara i gledalaca amentu bilahi.
Sjebase nas ovi sto se bore za ljudska prava a inace tribine bi bile pune.
Šaba legendooooooooo
činjenica je da široki brijeg sedam kola za redom ne zna za poraz. u strašnom su naletu a sad igraju tri utakmice za redom kući, poslije toga mislim da će se već izdvojiti na prvom mjestu. čelik će se teško izvuć iz trenutne situacije
Cujem da je Nazif Gljiva novi sportski direktor Arsenala...
Čelik je kući izgubio tri utakmice, odnosno 9 bodova: Željo, Borac i Olimpik. Danas su tome dodali još dva boda. Znači ukupno 11. Biće teško, ali mislim da će uspjeti. Pozdrav od navijača FCS.
skini nam se bubrega,idiote .......cuj selafija,sta je to ?nova vrsta krastavca ?
serem vam se u nogomet ja sam Selafija na putu pravednika BIH4EVER!