Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde i vi u rezervatu da imate cemu da se radujete ali bice sexa veceras :).
Ono... Za koga? - Za Partiju ! Za koga? - Za narod! Za koga? - Za Tita!
igraju za 23% tkz. drzave
a mamu ti j*bemo 100% :)
"Za drzavu i NAROD" Ovo samo potvrdjuje da je repka BOSNJAKCA a ne bosanska.
Ante sram da te bude ja prije dvije noci svim srcem navijao za Hrvatsku i skoro da sam zaplakao sto izgubise i sudceve neparavde a ti ovdje dosao ko nacionalista isto kao i gospodin iz republike srpske u vom portalu i vrijedjate zemlju u kojoj ste rodjeni neka vas je sram i janda majka sto rodi takve rasiste cast postenim Hrvatima i Srbima sam vas bilo
Nek obraduju geto od 24% nas ne stavljajte u usta
Sto me nasmija. Po tvojoj matematici vase je 27%. Matematicaru nas.
Nema vas saka jada i opet se kurcis.
Veceras ce biti ludilo u gradu.
Da ne bi bilo zabune sa ovom "varta" zastavom, najbolje da mi uzmemo svoje ljiljane. Ima jedan bosanski mit koji kaže da je neko ovu zastavu okrenuo kako treba.