Dvanaest godina od tragedije
0
Tuzlaci obilježili dan kada je otišao Huka
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve veze ima nisan sa bilo cime???? nisan stvar njegove poredice i njega. sta da je bio bilo koje druge vjere..možda je ateista??? sta vas boli briga koliki je ko vjernik i da li jeste uopste.. najlicemjerniji vjernici u Sarajevu. samo jos da se izmisli parametar ko je veci vjernik ili takmicenje.. to je privatna stvar
daj majmuni ako nemate sta da napisete o ovom covjeku maknite se i sa portala i sa komentara..tuzla je izgubila velikog sportistu a vi o nisanu raspravljate..
Administratoru, Zamolio bih Vas da iskljucite komentare kako se ne bi skrnavio lik i djelo Mustafe Hukića, dokazanog patriote, ali prije svega velikog čovjeka: Ova trojica što pišu, pa to je strašno... Zar toliko zlobe ima u ljudskim dušama. Odajte mu pocast, proucite fatihu ili drugu molitvu... Hvala!
pa mogli su i vje.nac donijeti ?!?
slazem se adpp
horor, vidi mu nisana ko u v.laha strasno