Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super pametno.I mi bi trebali tužiti.Kad FIFA plati par milijardi dolara ,onda neće na Mundijal slati amatere kao što je bio sudija iz N.Zelanda i njegovi pomoćnici,nego će izabrazi 10 vrhunskih (evropskih) sudija ,koji će suditi sve utakmice.Nek sudije amateri budu oni što drže table sa brojevima i sl.
Hajmo i mi podići optužnicu dijelit ćemo pošteno.. lapo-lapo
OPTUŽIM PLATINIJU KĆERKU ANALNO
Budala...
Fudbal je biznis, a poslodavac treba da odgovara za posljedice loše uradjenog posla. Ovog čovjeka treba podržati, jer odavno se fudbalski moćnici ponašaju kao diktatori, bez odgovornosti.
ja bih tužio vas što ste debili : Brazil pobijedio Kolumbiju u POLUFINALU? ....ili je Brazil u polufinalu satran od strane Svaba?.... bilo da prepisujete, ili samo izmisljate : pojma nemate !
sad ce te banovat jer ispravljas greske
Na zalost ne moze protiv FIFE niko, prejaki su to igraci.
"Advokat je naveo suđenje kritikovali i potržali tužbu i poznati poput Pelea, Diega Armanda Maradone, bivšeg španskog premijera Josea Luisa Rodrigueza Zapatera i predsjednika Juana Manuela Santosa." Tekst otlično, mnogi informaciji, malo pateži.
Trebamo i mi Karkina zaposlit da tuzi fifu zbog izbacivanja nase repke prerano sa turnira.. Barem 100miliona da uberemo ako nist, mogle bi se sanirat ove nase rijeke i njihova korita.
Pa protiv koga je njemačka igrala u polufinalu.
Sjeverna Koreja...
hahaha, i to Njemačka izgubila
kakvo ba polufinale
Samo za polufinale? A za nas i Nigeriju? Brazil i Hrvatska? Kad bi se krenulo, ovo Svjetsko prvenstvo bi se moralo ponoviti :p :)