Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sada kada nije dao ni jedan gol na mundijalu moze da ga primi od tebe :)) cuj \"najbolji igrac\" na svijetu nije dao nijedan gol
@erat potpisujem!!!!!!!!!!!!!!!
Orao Pao Prijem
..a meni je messsssia i onako bio pun ku...ko bih trpio da su proslli dalje...neka ga malo nek se o\'ladi..
Diego je jedini u knockout fazi igro sa 3 napadaca i zato ga postujem, jer nije zelio samo osvojiti bilo kako. Nadam se da ce Diego ostati na celu Argentine, samo da moze Pelea, Blatera i Platinija nervirat. Zivio drug Diego! Zivio!
maradona kralju nemoj citati sta ti ovi levati pricaujau
tako igra sveta nacija...naprijed sveti DEUTSCHLAND do krona svijeta
e ljudi pa nase komsije bi onda argentinu 5-0 tukli hahah
skupljac lopti im zabio gol u trecoj minuti ahahah
PEĆINSKI MAJMUNE IDI I STATIRAJ U ZOOLOŠKOM VRTU J.E.B.O TE I ZET I KĆERKA.DABOGDA SE ŽEGO SA KUSTURICOM I DALJE PEDERČINO SMEĆARSKA.IDI SKUPLJAJ LOPE CIGANINE AL NAJRUŽNIJI.
al kako su popilli 4 gola, aaaaa, mene stid :D VELIKI maradona od 1,25 , koji se kur(x)io treneru njemačke, tačnije nije htio bit s njim za istim stolom na press konferenciji pred utakmicu, jer ga nije smatro vrijednim, je sad došo pameti konačno :D ma ovo je Angela Merkel sredila utakmicu ba :P kako je tamo navijala samo hahaha
Nije vise mali zeleni nego mali yebeni.
Pazi te se sta komentarisete zamjerit ce vam mali zeleni..on sigurno cita ovdje vase komentare.
maradona,budaletino narkomanska
Deutschland!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ti narkomancino primitivna si ga popusio onako posteno kako si i zasluzio! .... a jesi kreno provocirati! 4:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Deutschland!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!