Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ocam, Džeko je manje klubova 'promijenio' od njeg :D
nisam cuo da je tino podrzao novinare kliksa?
necete se odcjepiti od nas...rs vam neda.....federacija je nasa prcija :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sretno Tino, pusti ove dezurne seronje kojim je vrhunac u zivotu preseravanje po klixu.
meth XXIV Kralj hahahahha odličan komentar, i što je najvašnije °the truth is out there° :-)
nisam cuo da je tino podrzao novinare kliksa?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svojim igrama u reprezentaciji je potvrdio ono što su o njemu mislili u Belgiji gdje bi ostao da je imao talenta. Igrama u reprezentaciji je potvrdio ono što u Belgiji misle o njemu i apsolutno ni sa čim nije zaslužio niti jedan poziv. Smiješan igrač, smiješna cifra od 5 miliona.
Tino uopšte nije loš igrač, i amodža koliko mu je pomogao imam osječaj da mu je više odmogao, momak ima potencijala 100% i od početka to govorim.....samo ne kontam kako Avdija još uvijek igra za Hajduk, pa on ne može ni u Bosni Visoko igrati....
Zato je i došao iz Standarda u Hajduk, da je bio loš zadržali bi ga u Belgiji.
Jah.
Hoce, kao Pape u Barcelonu xD
Ako Tino Susic ode u Inter,Bordo (Bordeaux) ili slicno, mnogim Bosnomrscima ulit ce se osjecaj da im je neko yebo sve po spisku
Realno igrac koji moze dobiti 15-20 min za repku trenutno, aBd bude bolji od amidje pa bude nosioc igre naseg najdrazeg tima.. :) Molio bih sve Bosance da budu podrska nasim igracima, pogledajte sta hrvati rade, prodaju igrace koji su losiji od nasih jednostavno preko medija, svi ga hvale, momak se osjeca dobro, mediji pisu samo kako je najbolji itd, na kraju igra bolje, jer osjeca da ljudi vjeruju u njega, vjeruju da je najbolji, na kraju vjeruje i on sam i dobija samopouzdanje..
On ako ode u ligu petice, znači sigurno da vrijedi momak. A mi trenutno igrača od 22 godine boljeg nemamo :) I drago mi je da se kritičarima više usta zapuše. Dobar je momak, i sigurno potencijal, eh' ako ga i Meša zovne onda sigurno vrijedi :) Smiješno je pričati tražiti neki "kvalitet" u našoj Premier Ligi, momak sigurno zna da igra, i sigurno će napraviti dobru karijeru.
Pa što ga onda blatite godinu dana a sad kad ga traže bolji klubovi odjednom je dobar. Bilo bi dobro da sad on neće da igra za repku pa da ga zovu a on se nećka.
Ja sam prvi uvijek govorio za njega lično da je dobar igrač ( kada su svi blatili da iz reprezentacije treba otjerati Tinu, avdiju, hadzica), ja sam govorio da je Tinin talenat neupitan, da sigurno momak zna da igra i da je to neupitno. A drago mi je još što će se konačno usta od kritičara začepiti.
ispade skuplji od kramarića duplo sretno eto šta je brazil
Bravo Tino. Ovim bošnjačkim autodestruktivcima je u prvom planu da popljuju svoje, standardno. Ne čude se kad igrač iz srbijanske lige ide u Dortmund ali im čudo što momak koji je igrao na Mundijalu treba da zaigra za Inter.
Tino je prošao sve mlađe selekcije Belgije, ove sezone proglašen najboljim igračem Hajduka i uvršten u najboljih 11 HNL-a. Nije razočarao u utakmicama koje je igrao za reprezentaciju iako je bio pod strašnim pritiskom. Vjerujem da će vrlo brzo svojim igrama demantovati sve one koji ga osporavaju.
Možda nije imao mjesta u Belgiji, ali je zato odbio Hrvatsku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
u tuttomerkatu web piše da ide 90 % u inter da je mancini digao prst ili da ga je džeko nasavjetovao
AMIDJA HVALA TI!
Kao simpatizer AC Milana radujem se još jednom promašaju Intera :D
dobar mali, video: https://www.youtube.com/watch?v=2GF-89X2-GA
i ja sam imao predrasude o tinu kad ga je sušić pozvao ali ispostavilo se da je mlađi sušić bolji od polovine igrača reprezentacije
Sav uspjeh naseg nogometa,sve spalo da na to da Tino se proda sto bolje -_-
Sav uspjeh naseg nogometa,sve spalo da na to da Tino se proda sto bolje -_-