Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turska ce u skorije vrijeme imati najboljee stadione jer je jos njih desetak u izgradnji to bez arapa nemoze da pravi vise ni italija ni spanija kao i dr. zemlje lige pet
Arena LaCosta 😉
Super fotografije, odlicno se moze prepoznati oblik krokodila... Koji amateri rade za ovaj klix, boze dragi
E koju sam ja LP gledao, nigdje ove Burse nije bilo, haman ovi sa klixa "pohlupali loncice"
Ovo je nula kakvih mi projekata imamo. Koldzo Arena ,MercedeR Arena, Merkator Arena a sve jedan stadion i najnoviji bezimeni projekat za koji se otimaju investitori. Problem je jedino placanje racuna za vodu.
nista posebno
U odnosu na raskosh u tzv.RS stvarno mizerno.
Nekad Turci nisu imali za hljeba a danas grade stadione kao iz p**** materine i to jos bez duga MMF mafiji. A opet nekim Turcima nije dovoljan Erdogan. Pa ako ga vi necete, posaljite ga nama a mi cemo vama smotu Bakira. Erdogan je dobro uradio za Tursku kao Putin za Rusiju i Merkel za Njemacku. To su pametni lideri, a ne ko ove nase ovce.
true story
Iako imam neprevladivu kritičku distancu prema srpskoj politici, ne bi me iznenadilo da toj listi uspješnih lidera za koju godinu budemo dodavali i Aleksandra Vučića... Šta ti je sposoban političar - vraća dio duga koji Srbija duguje Srebrenici (30 miliona eura je dug, a Srbija daje 5 miliona eura), i to predstavlja kao donaciju...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)