Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo je danas igralo puno bolje od Rijeke, ali nisu imali sreće pri izvođenju penala. Nazire se novi Pjanić ili čak Misimović, a preziva se Imamović, jako jako talentovan momak.
Bog te ubio, ovi nasi ko da nisu igrali protiv zvijezde pa na terminima se vidi veca volja i pozrtvovanost od ove utakmice, sramotno se pokazali na turniru, ne trebamo vise ni ici, svaka cas konama sto su dobile Partizan.
@BosmalBoyy3 Ma treba priznati, naši podbacili skroz pa ni mutavu Budućnost nisu mogli da dobiju, al' eto, mogu kone i do finala ovdje lagano. Sretno
@BosmalBoyy3 hahah kod mene je 90% komentara sa telefona, jer ja jos uvijek imam onu staru verziju klixa :D i mutavi telefoni imaju svoje male prednosti :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)