Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mitomani i lažovi !! Turcima nije pošlo za rukom 500 godina što su oni uspijeli u Bosni za 3 mjeseca, sve protjerati, pobiti i porušiti. Pod Turcima toliki manastiri ostadoše ....itd... a ovaj Tadić je oličenje većine, čast časnim izuzecima.
Bolesnik, vrijeđa drugog fudbalera zbog vjerske pripadnosti.
A na osnovu čega ovaj potez povezujete s Ramazanom? Mene recimo ne asocira na to.
Glupani, rekao mu da mora jos da jede da bi ga oborio!! Kakvi ste glupani! Ja ne verujem!!! Samo da pjuljete po srbima!!! Hahahah najadnije novinski clanak!!!!
Ortodoksni troprstaš vulgaris
@zlatnorunji inače su Turci s cvijećem i medenim kolačima došli na Balkan da šire vjeru i na najmirniji način prevode ljude s kršćanstva. Oni nisu nikog ubili, a kamoli nabili na kolac jer poznati su po miroljubivošću i uvažavanju svih različitosti.
Idioti, decko ga je prozvao za simuliranje, ne za post, a za traku potpuna dezinformacija, jedino sto je odbio jeste traka u lgbt bojama…
Tadić je mentalno u 1459. negdje oko Smedereva. Ove ljude ne mozes razumjeti koliko god se trudio, covjek je recidiv u istim postupcima. Kladim se da podrzava ruse i moli boga da dodju do Amsterdama. J..b.na je to genetika od Smedereva do danas.
A ti u 652.
U kojem god su klubu, srbi prave sranja. Moze mu proci ovo u Holandiji, njemu bratskoj zemlji. Ovo da je uradio u ENG bio bi zestoko kaznjen ali zna on da je njegov domet Holandija citav zivot, a uskoro bi mogla bit i Mitrovicev. Hvala ti Boze pa u klubu za koji navijam, nema nijedan.
Ne znam koji levat daje medijsku paznju Srbima,da su ih Turci 500 godina svaki dan po jednog tamanili ne bih ih ni bilo,da njih nema svijet bi puno bolji i ljepsi bio
Čime se vi bavite ljudi dragi.
ne volim srbe niti malo! Al ovo je jadno vrijeđati nekoga na temelju njegove vjeroispovijesti
Srami se tadicu, glupane.
Ista krv.
user ...777616@ ... prije da su oni tebi braća i rođaci, 500 godina vladavine i lijepog života pod njima moralo je ostaviti genetike. Uostalom, imate ogledalo.
Malo o iskrenosti i zamjeni teza: upravo na srbijanskim portalima piše kako Turčin nije pružio ruku Srbinu ... nigdje se ne pominje ZAŠTO ? Toliko o režimskim medijima. Mit i laž.
Gledao sam snimak , obzirom da je u duelu na travu glavom pao turski fudbaler , mišljenja sam da mu je ovaj gestikulacijom rekao da pase travu . Opet kontam ne bi mediji smjeli objaviti nešto ovako ako nisu prvobitno provjerili.
A srbin nikog nevolii .. Gen im genocidan
Tadić je deklarisani fašista. Ne znam šta se čudite?