Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam da se taj stadion u Vrapcicima dalje gradi jer ima sve uslove. Pogledajte sam pokraj Minhena njihov stadion, koji je u pocetku imao samo 68 hiljada (tisuca) mjesta za gledaoce a danas ima 100 hiljada. Kad se jos u blizini napravi oaza za golf, bit ce milina vidjeti novi, ljepsi stadion u Vrapcicima Stari se ne moze prosiriti. Cujem da je postao jezgro za narkomane.
Velezovci, prestanite napucavati Vrapcice. Vi ste gradski Klub, vratite se u Mostar i napravite sebi stadion u Mostaru. Pa necete dovijeka valjda igrati u Vrapcicima.
majke mi, kao da su vrapchichi na kraj svijeta...
delozhacija zrinjskom i eto vam nazad Velezhov stadion
Sve je to fino al' šta je sa stadionom..
Cetnici je.... vam majku lojavu.... to treba zapaliti gorili bi dvije godine koliko su masni ocmi....
Hvala braco nasa
Naravno da Turci pomažu neće onaj Crnčuga DJ Chooper kojem je košarkaški savez na mala vrata dao BH pasoš da nas Crni majmun sramoti po svijetu
nisi ti dobar sekunde
ima problema u porodici, nije mu zamjerit