Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod naske kad Klempic krepa, bice te teferic doljeka kod Cevljanovica, kod njiha bude muske i sator pjevacica, kako se ja i Huso iskacemo, po vas dan...
jedan od najboljih u svijetu svih vremena.
A crnac iz Mozambika! Imamo li sta nauciti od ovog sportskog velikana ,a i od vlade Portugala?
veliki igrac R.I.P
svaka čast eusebiu, ali trodnevna žalost je glupost, kakve veze ima njegova smrt sa državom. pa milione ljudi ni ne zanima nogomet. nevjerovatno.
zato sto je je svojom pojavom ugledom doprinio portugalu kao drzavi vise nego svi politicari,uticao na ekonomiju vise od minstra finansija,na toleranciju i razumjevanje vise od od ovih organizacija za lj prava Planetarna zvijezda je veci pr od same drzave
valjda je doprinio razvoju nogometa u portugalu, a ne razvoju društva. da se zastave stave na pola koplja na dan sahrane to bih mogao donekle razumijeti ili da se minutom šutnje oda počast na svim utakmicama u portugalu, ali mi je nejasno proglašavati trodnevnu žalost. pa masu svijeta nogomet uopće ne zanima niti je nogomet dio njihovih života.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)