Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo
ovaj trifunović je budućnost fk sarajeva nema šta on će i nerdnih sezona biti okosnica ekipe,. a jest lijep majko božja i fina mu kosa.
http://bet365.blogger.ba/ 100 % bonus , do 100 eura besplatno kod registracije !
Polako štrumfovi da i mi nešto kažemo o BORDO DIVU,ne možete samo vi komentarisat ha ja.
vi ste bogovi ne divovi da vas nema trebalo bi vas izmislit kao 1946 :D
10 godina torpedo prdeka samo uz vjetar nigdje ništa bjeda iako su pokrali sve živo od igrača do boga oca nigdje svoga ničeg nemaju treba neko da im milione donese da budu u finalu kupa, bjedo pitarska.
slino molioni su dosli u decembru prosle godine.znaci prije pola godine jos da je malo po savezu ove podmititi da se nepita samo osim i ti onda hladno mozes zagrijati usnice da ga glabenzi polahko.surovo al tako ti i dodje
još gore ako su milijarde došle u decembru bog te pa ništaa ni sa čim nemate nit ste šta osvojili rekordi i pehari stanuju na Grbavici možete samo plakat i zaviditi.
Vule da pitam tebe, kad ovi pitari nemaju odgovora!? Gdje su titule zadnjih 10 godina??? Gdje stanuje sapmpion??? Dobrodosli Torpedo podstanari ;-) Sisajte ga kao zadnjih 10 godina! Volim te Zeljo!!!
Samo je jedan, grijeha je vrijedan