Strahovali da ne prime gol
0
Trener Širokog Ćutuk: Zadovoljni smo i s 0:0
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije losha tekma fakat obzirom da je nas klub . Imalo se sta vidjeti.
Pljugerash aj nekenjaj filipovićeve teorije majke ti. Pusa su vam usta Bosne i demokracije...suzivota i tih sranja a radite iza leđa...pricate kao da ste svi u SDP-u. Mojne mi vaše demokracije i bratstva. Jesu vam se gradovi crvenili od zastava na zadnjem europskom prvenstu...zato nekandžijaj. Meni ne smeta što je vama bliži Istambul od Zagreba ili pak Beograda. Zalibo me, već se manite naših zastava...ili uostalom negledajte utakmice kad igraju klubovi iz Hercegovine. Aj vozdar!
Sretno nasim prijateljima i navijacima Širokog kako u evropi tako i PL sve najbolje .... Horde Zla
dovoljno je samo reči ŠKUTORI ha ja fuj stoka kamenjarska
u onom fashistickom leglu ima 10 puta manje bosne i hercegovine nego sto je ima u ljubljani i sloveniji. prema tome ovi rasisti nisu moj klub ali su na zalost moja sramota, jer kad se dizu hitlerove zastave i kada se pjevaju rasisticko-fashisticke pjesme, na zalost, stranci kazu: ovo se dogodilo u bosni i hercegovini.
vi ste lažni Bošnjaci, a ne mi Hrvati, jer koliko znam Bošnjaci postoje od 90-h, a hrvati stoljećima... A jadni ste, i nikad neće bit mira u ovoj državi dok ne shvatite da tu žive i SRBI I HRVATI, Hrvati su u BiH povijesno ukorijenjeni i uvijek su tu živjeli... U ovoj državi će bit mira kad Bošnjaci shvate da je ovo multiETNIČKA država, a ne da je sve njihovo!
bolesnice jedan bijedni, tebi su ocito na mozgu kad pises takve idiotarije...rekao bi da mi te je zao ali vjeruj mi da nije bijedo ljudska
@Jozija kretenu jedan, dabogda te svrbili hemoroidi a ne budes imao sa cim se pocesat..
ČUO SAM DA SU VAM REPREZENTATIVCI U SJEDEĆOJ HEMEROIDE DOBILI
@kanister Jarane ko\' dize turske zastave, gdje mozes vidjeti tursku zastavu osim na njihovoj ambasadi, sta mi imamo sa turskom i njihvom zastavom? Zasto lazes i sam sebe ubjedjujes da je drugacije a nije? Tebi je ocigledno ostalo u pamcenju onaj incident u Mostaru kada su valjda neki dizali Tursku zastavu poslije utakmice a na suprotnoj strani hrvatsku, to je bio jedan mali broj osoba koji su to radili cisto iz provokacije, Muslimani ako dizu neke zastave osim ove sto predstavlja BiH to je ponekad ona zelena sa arapskim slovima i to je nesto cisto sto se veze za religiju, a i ona mi smeta, mi Muslimani se mnogo manje oslanjamo na neku drugu zemlju nego vi (i katolici i pravoslavci) ne postoji ni jedan Musliman u BiH koji vise voli neku tudju zastavu nego ovo oficijalnu, zato mojne suplje!
ča je pusta k.a.r.a. u Škripara,ča je pusta,strpam ga p.o.t.u.r.c.i.m.a u usta
muje,priznajte da vam je zaigralo srce kad ste vidjeli zastavu svojih djedova...
Ne mozes bolan biti zadovoljan, ovo bi Sliskovic dobio lagano 3:0 i to svi znaju! No eto, ipak je gol morao pasti.
ajde,bre t.u.r.c.i. koga briga hocete li vi gledati utakmicu ili ne...nebitni ste u svemu tome! gledajte tenis u kolicima i g.u.z.n.u. odbojku....pozdrav Hrvatinama iz Širokog iz srpskog stolnog grada Banjaluke!!!
E moj \'\'Marinko\'\' vidiš druze ti imaš veliki problem. No ja mislim da nisi ti kriv..vec nacin na koji si odgajan...da ti smeta sve drugo i drugačije. Meni npr. nikad nije smetala TURSKA zastava, dapače to je velika nacija...a ti to nikad nećeš biti.
pa od Mostara na dalje se viori samo šahovnica ..šta je tu čudno..mrš