Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodjo Hurem, hvala vam za ulozeni trud i fenomenalne rezultate. Pokazali ste se strategom od kojeg mnogi mogu da nauce iako su placeni visestruko.
Jel moze ona biti selektor muske reprezentacije? Ako cemo realno samo Vaha i Ciro imaju bolje rezultate od nje??
Kera mi treba ulagati samo u ovak zenski fudbal, makar u necemu da smo jaki :)
Veliki uspjeh
samira draga nemoj se ljutit al kad ti sliku vidje ispade mi telefon iz ruku 😂😂😂😂
Ovo sto su djevojke postigle, muski fudbalski klubovi mogu samo sanjati. Muzjaci mogu da prodju pretkolo pretkola od onog tamo pretkola, i samo neka drama oko njih. Djevojkama respect!
Ne mogu*
Preuzmi muski tim.
mene samo zanima kako su se svi usutili u vezi Nestorovica , ni clanka poslije kvalifikacija , ni izjave njegove , a ovo je tipicno Bosanski mentalitet
Samira na aparatima
A ti si magare
Boli te kurrac Samira, dobro je i ovo
Samira, samo cestitke i sve naj naj za tebe i cure. Vi ste za mene sampioni i svaka vam cast na pokazanoj pozrtvovanosti. Tako se bori za sveti dres. A ova gospoda iz gradske uprava pod hitno da nagrade Samiru u cure za promociju grada i drzave, sa parama naravno.
Svaka čast djevojke! Tužno što nije bilo prenosa.
Aferim cure i za ovo do sad!